Troban's:

Qui som?

 

Som una empresa familiar fundada el 1980, per Assumpció Gelmà i Josep Fernández, a tossa de mar, els seus principis van començar venen productes de pell, uns anys més tard van comença a vendre colònies fins que desprès de uns anys van comença a vendre productes de merceria, més tard van afegir roba interior tant per dona com per home.

 

Cap a l’any 2009 es va comença una nova empresa dedicada a la retolació i impressió, tant de exteriors com d’interiors.

 

A EL CENTRE hi trobarà personal qualificat que l’atendran amb la professionalitat que vostè necessita.

 

Va  néixer per una  raó molt Important , i es que a tossa de mar no n’hi havia cap, nosaltres ens adaptem a les necessitats del client, què el cap i la fi es l'únic que importa.

 

Si mai heu tingut la necessitat del servei de retolació-impressió, sabrà que des que vostè fa la comanda fins la seva entrega passen masses dies o  setmanes fins a la seva finalització.

 

La competència actual es massa agressiva perquè el nostres subministres no vagin a la mateixa velocitat que la nostra empresa, els hi garantim que com a mínim no tenim horari.

 

EL CENTRE és una empresa dedicada a millorar la imatge corporativa dels nostres clients a tots els nivells.

 

La nostra especialitat principal es la impressió digital de gran format, retolació de vehicles, creació i muntatge de rètols per a empreses, imatge corporativa, senyalització i creació de stands, entre d'altres.

 

A les nostres instal•lacions disposem dels sistemes d'impressió i fabricació més avançats del mercat i dels millor professionals del sector.

 

La nostra experiència, i la infraestructura de que disposem, ens permet assessorar als nostres clients de la forma més eficaç, trobant les millors solucions per a cada situació particular i agafant tota la fase de producció e instal•lació final.

 

Cada cop son més els clients que confien la seva imatge corporativa a la nostra empresa, el que ens congratula i ens empeny a treballar e innovar constantment.

 

Esperem que vostè sigui el proper a confiar en nosaltres.

 

 

NOU, 24
17320 TOSSA DE MAR
(GIRONA)
Telf. 972 340 956

Sobre Nosaltres

Els Nosaltres Productes

EMPRESA    |    RETOLACIÓ    |    MERCERIA    |    ROBA INTERIOR    |    PUBILLATGE    |    BLOG    |    CONTACTE

Productes

Galeria

Catàleg Online

Guia i Consells

Descarregues

Ofertes

Pressupost

Productes

Galeria

Marques

Promocions

Productes

Galeria

Marques

Promocions

Galeria

Copyright © 2009-2012 Tots els drets reservats. Les marques comercials i les marques esmentades són propietat dels seus propietaris corresponents

Mapa Web